MAHALO = TAK


Kære Aarhus

Vi har haft Mahalo på Mejlgade lukket siden Corona for alvor kom på besøg i Danmark. Vi glæder os vanvittigt meget til at komme over på den anden side og genåbne dørerne for jer. Det skal ikke være nogle hemmelighed, at det er hårdt arbejde at drive en restaurant for tiden. Vi er selvfølgelig glade for at vores regering er i stand til at tilbyde hjælpepakker, der nok skal gøre en svær situation lidt mere overskuelig. Vi brænder for Mahalo’s drift og profil, og vi bruger disse dage flittigt på at videreudvikle vores menu og koncept. Til trods for hjælpepakker og hårdt arbejde, har vi dog brug for jeres opbakning mere end nogensinde. Support fra vores Mahalo food club medlemmer, stamkunder, øvrige besøgende, venner og alle de mange lækkersultne Aarhusianere er altafgørende i en tid som denne. 


Vi søsætter derfor vores kampagne “MAHALO = TAK”, som gør det muligt at støtte vores lille forretning mens vi er nødsaget til at holde lukket. Vores Mahalo surf plakat NAVN er nu sat til salg online. Udover at tilfører en ekstra eksotisk vibe til din væg, er den samtidig et gavekort til 2 store bowls og 2 Jarritos sodavand. Gavekortet kan indløses, så snart vi genåbner restauranten.

Plakaten koster 300 DKK og fås i både A3 eller B2 (50X70 cm).

Alle købere deltager automatisk i en lodtrækning om at vinde et for evigt gældende rabatkort på 20%. For at undgå forvirring sælger plakaten igennem Pleasant’s hjemmeside. Vi er dybt taknemmelige for jeres tid og interesse. Vi glæder os til at se jer igen på den anden side. Pas på hinanden indtil da.

Menu


Poke Bowls repræsenterer mange af de ting vi allerbedst kan lide: lækker mad, hvor der er kræset for detaljerne, som alligevel er helt afslappet og uprætentiøst. Frisk fisk, marineret med masser af smag, dampede ris og grønt og frugt eller sprødt, sammensat på en måde så alting går op i en højere enhed og smager af solskin.

Se hele menuen her

Catering


Mahalo tilbyder velsmagende og frisk mad ud af huset til eksempelvis jeres firmafest, fødselsdag, konfirmation, polterabend m.m.

Læs mere her